Връщане на продукти | freshwater.bg

Връщане на продукти


Политика за връщане на продукти

Нашата политика за възстановяване и връщане продължава 14 дни. Ако са изминали 14 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.
За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили., както и с оригинална опаковка.

Допълнителни артикули, които не подлежат на връщане:

  • Подаръчни карти
  • Софтуерни продукти за сваляне
  • Препарати и средства за почистване и поддръжка на системи за вода.

За да завършим връщането ви, ние изискваме касова бележка или фактура оригинал, която е издадена от ТЪРГОВЕЦА.

Възстановявания

След като връщането ви бъде получено и проверено, ние ще ви изпратим имейл или ще се свържем по телефон, за да ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. Също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на вашето възстановяване.

Ако бъдете одобрени, възстановяването ви ще бъде обработено и ще бъде издадено кредитно известие за издадената фактура, което ще Ви бъде предоставено чрез куриер, а сумата ще бъде възстановена по банков път освен в случаите, когато не се извърши замяна на продукта.

Закъснели или липсващи възстановявания

Ако все още не сте получили възстановяване, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с вашата банка. Често има известно време за обработка, преди възстановяването да бъде публикувано.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на office@freshwater.bg.

Разпродажбени артикули

Само артикули на редовни цени могат да бъдат възстановени. Стоките за разпродажба не могат да бъдат възстановени.

Доставка при връщане или замяна на продукт

За да върнете продукта си, трябва да го изпратите по пощата на:  гр. Стара Загора, 6000, бул. Александър Батенберг, No 28, ет. 4, офис 33

Потребителят носи отговорност за заплащането на разходите за доставка за връщане на вашия артикул. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване, цената на обратната доставка ще бъде приспадната от възстановената сума.

В зависимост от вашето местоположение времето, което може да отнеме продукта да стигне до вас, може да варира в зависимост от куриерската компания.

Ако връщате по-скъпи артикули, можете да обмислите използването на услуга за проследяване на доставка или закупуване на застраховка за доставка. Ние не гарантираме, че ще получим върнатия ви артикул.

Изтегли формуляр за връщане на продукт ТУК.

Нужда от помощ?

Свържете се с нас на office@freshwater.bg за въпроси, свързани с възстановяване на суми и връщания.