Условия за доставка | freshwater.bg

Условия за доставка

Доставките на продукти поръчани от freshwater.com се извършват чрез куриерска фирма SPEEDY или куриерска компания подизпълнител на на SPEEDY за България.

В случаите, когато поръчаната от Вас стока изисква лично вземане, то се извършва от представителство на FreshWater.bg

  • чрез куриерска услуга от трето лице (SPEEDY) за България

Всички доставки биват извършени до адрес на потребителя или до офис на куриерската компания на територията на България в зависимост от заявения вариант при поръчката

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в когато не е уточнено друго с представител на freshwater.bg.

При направена поръчка ТЪРГОВЕЦЪТ потвърждава поръчката и всички детайли по нея на посочения телефон в данните на поръчката. При непотвърдена поръчка по телефон или при невъзможност за свързване с ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТЪРГОВЕЦЪТ има право за отказ на изпълнение на поръчка.

При поръчка с неверни и непълни/неточни данни, ТЪРГОВЕЦЪТ бива освободен от отговорност при неизпълнена/неизпратена поръчка.

Доставката се реализира в сроковете уточнени с представител на freshwater.bg при потвърждение на поръчката. При форсмажорни обстоятелства Търговецът има правото правото да променя срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Търговецът обработва вашата поръчка  в срок от 3 работни дни от момента потвърдената поръчка, освен в случаите, когато не е уточнено друго или има специфични условия при поръчка и доставка на даден продукт.

Поръчаните стоки се доставят по условията на доставка на куриерската компания,

Потребителят е длъжен да прегледа пратката в момента на доставката ѝ и незабавно да уведоми при установени несъответствия, липси или повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Търговецът има правото да променя методите за доставка и плащане или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.