• A5

A5

  • 15.90лв.
Ако сте се снабдили с една от революционните филтриращи кани Fresh Water, в даден момент ще трябва да подмените филтърния модул, с който тя е била фабрично окомплектована. Избирайки филтър А5, вие си осигурявате ефективно пречистване на силно замърсената питейна вода.

А5 осигурява дълготрайна защита на водата за пиене от твърди частици и химични съединения. Благодарение на по-високото съдържание на сорбент, филтърът премахва напълно ръжда, пясък и утайки, без да се задръства. Разработен по иновативна технология, позволяваща самопречистване на филтърния модул при всяко добавяне на течност във филтриращата кана.

Модулът е с удължен живот, като максималният му капацитет на пречистване е 350 литра. Дори използван ежедневно, той ще работи ефективно за период от 90 – 100 дни. По този начин става възможно да се намалят разходите за покупка на бутилирана вода и за по-сложна пречистваща система. Каната е нискобюджетен вариант, който можете да носите навсякъде със себе си, особено ако имате малки деца или ви измъчват здравословни проблеми.

Филтър А5 е съвместим с голяма част от каните на Fresh Water, включително: Прованс, Престиж, Атлант и др. Капацитетът му на пречистване е различен спрямо различните модели. Използван заедно с кани Престиж и Атлант, ресурсът му е 300 литра пречистена вода. С каната ПРОВАНС, филтърът подлежи на подмяна след филтриране на 350 литра от природната течност.

Капацитет на филтъра
350 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

17.90лв.

4.50лв.

99.00лв.

24.90лв.