• A5 MG+

A5 MG+

  • 16.90лв.
  • 9.90лв.A5 MG+ е заменяем филтър за пречистващите кани на Fresh Water. Той е модифицирана версия на класическия А5 за вода с лошо качество и високо ниво на замърсяване. Разликата тук е, че филтърният модул не само елиминира вредните примеси и утайки въа водата, но и повишава концентрацията на магнезий в нея с до 30% от нужните за деня дози.

Благодарение на по-високото съдържание на сорбент, филтърът има много по-голям капацитет на пречистване – до 350 литра. Базиран на революционна технология, благодарние на която филтърната мембрана се самопочиства при всяко наливане на вода в каната. Дори при наличие на голямо количество твърди частици и утайка във водата, филтър A5 MG+ няма да се задръсти, което би наложило своевременната му подмяна.

Осигурявайки оптимално количество магнезий чрез водата за пиене, филтърът е особено подходящ за семейства с малки деца и възрастни хора, които страдат от недостиг на този важен минерален елемент. Чрез революционна система на пречистване на питейната вода, вие спестявате средства за закупуването на магнезиеви добавки и лекарствени продукти.

Резервният филтър е съвместим с голяма част от каните на Fresh Water, включително Атлант, Прованс и Престиж. Каната е най-достъпният начин да се погрижите за здравето на цялото си семейство, като по желание можете да я вземате навсякъде със себе си – на вилата, на почивка, на къмпинг. С нея отпада нуждата да купувате скъпа бутилирана вода.

Капацитет на филтъра
350 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

350.00лв.

15.90лв.

10.00лв.

53.90лв.