• B15, 3 броя

B15, 3 броя

  • 29.90лв.
  • 18.90лв.Разумните хора управляват разумно парите си, залагайки на икономичната опаковка от 3 броя филтри за пречистващи кани Fresh Water. В комплект е много по-изгодно да си осигурите запас от идеално пречистена питейна вода. Освен това си спестявате грижите по навременно снабдяване с нов филтърен модул.

Филтър В15 е с универсално приложение. Той е най-предпочитан, поради което се предлага и в икономична опаковка, включваща 3 бр резервни модули. Причината да бъде толкова търсен, е неговото широко приложение. Освен с каните Fresh Water, филтърът е съвместим и с тези на други производители, използващи филтри Brita Classic.

Ефективността на филтриране при този филтър е забележителна. Благодарение на революционната си мембрана, той премахва голяма част от твърдите частици в питейната вода като утайки, ръжда и пясък. В същото време отделя токсичните химични елементи и тежки метали – олово, живак, алуминий и т.н. Подобрява цвета, вкуса и аромата на водата.

С повишено количество сорбент, филтърът има по-дълъг живот и по-висока ефективност. Капацитетът му е 170 литра, след което следва подмяна. За да не избързвате и закъснявате с подмяната, В15 е оборудван с визуален календар, който ще ви напомня кога е време за смяна на изчерпания модул.

Препоръчваме да заменяте незабавно изчерпания филтър, тъй като впоследствие пречистването чрез кана става неефективно. Следвайте указанията за прецизна и безопасна подмяна на филтрите.

Капацитет на филтъра
170 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

52.90лв.

29.90лв.

69.90лв.

27.90лв.