• B15, 6 броя

B15, 6 броя

  • 53.90лв.
Ако водата в региона, в който живеете е с лошо качество, вие сте изправени пред две възможности – да използвате бутилирана вода за ежедневните си питейни нужди или да се снабдите с една от уникалните филтриращи кани Fresh Water. Ако изберете втория, много по-изгоден вариант, в даден момент ще се наложи да закупите заменяем филтър. Защо да не изберете В15 в най-икономичната опаковка от цели 6 броя?

В 15 е универсален филтърен модул с висока ефективност на пречистване. Той елиминира всички механични замърсявания, дължащи се на стара и амортизирана водопроводна мрежа – утайки, ръжда, кал и пясък. С негова помощ ще елиминирате също химичните замърсители и тежки метали.Благодарение на по-голямото количество сорбент, филтърът има дълъг работен живот – до 170 литра.

За да имате точна представа относно времето за подмяна, всеки от филтърните модули в комплекта е оборудван с визуален календар, който ще ви напомня за оставащия капацитет при всяко следващо напълване на каната. Комплектът с 6 броя филтри може да се използва съвместно с голяма част от каните Fresh Water, както и с кани на други производители, включително Brita Classic.

С голямата икономична опаковка, вие и семейството ви никога няма да бъдете изложени на риск да пиете силно замърсена, с неприятен цвят, вкус и аромат питейна вода.

Капацитет на филтъра
170 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

27.90лв.

11.90лв.

59.99лв.

9.90лв.