• B150 Миди

B150 Миди

  • 159.60лв.
Ако използвате домашната система за пречистване на питейна вода Викинг Миди, на даден етап от нейната експлоатация ще бъде нужно да подмените вече изчерпания фабрично окомплектован филтър. Филтърен модул В 150 Миди е компонентът, който трябва да закупите, за да работи ефективно вашата домашна пречистваща централа.

Миди има уникален дизайн и пореста структура, благодарение на които от водата се пречистват почти всички механични и химични замърсители. Филтърът използва йонно-обменния влакнест сорбент AqualenТМ, който със своите модифицирани селективни хелатни групи дълбоко и необратимо пречиства водата от тежки метали.

В 150 Миди съдържа сребро в активната му йонна форма. По този начин е възможно да се намали значително концентрацията на токсични химични съединения, включително, съдържащите се в болшинството пестициди, с които се третира почвата в много региони на страната. Премахва оцветяване и неприятни миризми, включително на хлор.

B150 Midi е с висок капацитет на пречистване. Подмяна е нужна едва след пречистване на 25 000 литра чешмяна вода. Самата филтрираща система Викинг от среден клас е с не по-малко внушителни работни възможности. Скоростта ѝ на филтриране е 15 литра в минута, а животът на филтъра е 60 000 литра. Системата е пригодена за филтриране на топла и студена вода, но с конкретния модул е възможно да се пречиства единствено студена.

Капацитет на филтъра
До 25 000 литра
Пречистване над
1 микрон
Скорост на пречистване
до 7 л/мин

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

9.90лв.

16.90лв.

79.90лв.

12.90лв.