• B150 Плюс

B150 Плюс

  • 179.00лв.
Системата за пречистване на питейна вода Винкг от колекцията на Fresh Water е с много голям капацитет на пречистване и изключително дълъг живот на филтърния модул. Въпреки това, заложеният в комплекта филтър в даден момент ще изчерпи своя работен ресурс, което означава, че ще трябва да закупите нов, и той може да бъде не друг, а модел B150 плюс.

Уникалните характеристики на филтърния модул В 150 Плюс включват специален коаксиален дизайн и пореста структура. Иновативната мембрана AqualenТМ, съставена от йонно-обменни влакна има отлични абсорбиращи свойства. Филтърът без проблем ще пречисти водата от твърди частици и токсични химикали.

Системата Викинг е с най-голям капацитет на пречистване – до 100 000 литра гореща и студена вода. Работните възможности на самия филтърен модул В 150 Plus не са по-малко впечатляващи – 40 000 литра, след което е наложителна своевременната му подмяна с нов модул. Филтърът е предназначен да филтрира единствено студена вода.

Заменяемите филтри на Fresh Water имат редица предимства, сред които е и лесната им подмяна. За да се избегне вторично замърсяване, се подменя целия корпус. Конструкцията му позволява смяната да се извърши с лекота дори ако системата Викинг е на трудно достъпно място. За целта не са нужни специални инструменти и намесата на специалист.

Капацитет на филтъра
До 40 000 литра
Пречистване над
1 микрон
Скорост на пречистване
До 10 л/мин

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

169.00лв.

169.90лв.

13.50лв.

119.00лв.