• B150

B150

  • 79.90лв.
Филтърен модул В 150 е предназначен да замени изчерпания филтър на домашната пречистваща система Фаворит на Fresh Water. С него чешмяната вода се пречиства от болшинството познати замърсители – твърди частици (утайки, ръжда, пясък), химикали и тежки метали. Високата ефективност се дължи на уникалната му пореста структура и на коаксиалния му дизайн.

Филтърът залага на филтрация чрез йонно обменния фибро сорбент AqualenТМ. Със своите модифицирани селективни хелатни групи, филтриращият модул В 150  почиства в дълбочина и необратимо водата от тежки метали. Същевременно се елиминират хлора и хлорните съединения, заедно с неприятния аромат и вкус, който те предават на питейната вода.

Модулът съдържа сребро в активната му йонна форма, благодарение на което се бори успешно с почти всички познати микроби и бактерии. Капацитетът на пречистване на филтъра е изключително голям. Подмяна е нужна едва след като бъдат пречистени цели 12 000 литра питейна вода.

По начало системата Фаворит, с корпуса си от неръждаема стомана, е едно дългосрочно решение, но в комбинация с оригиналния филтър Fresh Water, се осигурява изключително дълъг период на ефективност на системата. Специалната конструкция на В150 улеснява значително подмяната на изчерпания филтриращ модул. За целта не са нужни специални инструменти и майсторски умения.

Домашната пречистваща система фаворит осигурява максимална скорост на филтриране – 2.5 литра в минута.

Капацитет на филтъра
До 12 000 литра
До 12 месеца

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

12.90лв.

11.50лв.

89.90лв.

11.90лв.