• B15

B15

  • 11.50лв.
Филтърен модул В 15 е с универсално приложение. Той подлежи на окомплектоване с голяма част от филтърните кани Fresh Water, както и с каните на други производители, включително Brita Classic. Благодарение на революционните технологии на Fresh Water, филтърните модули, предназначени за съвместна работа с каните имат почти неограничен капацитет на действие.

В 15 премахва механични замърсявания като утайки, ръжда, пясък и тиня, почти без остатък. С негова помощ е възможно да се елиминират около 99.9% от всички бактерии и микроби налични в питейната вода, както и химични съединения (хлор, пестициди) и тежки метали.

С B15 е препоръчително да оборудвате своята пречистваща кана, в случай че водата в региона, в който живеете е с много лошо качество. С негова помощ ще подобрите вкуса, цвета и аромата на чешмяната вода, като същевременно си спестите разходите и усилията за покупка на бутилирана вода.

Филтърният модул е съвместим с болшинството филтърни кани Fresh Water, включително Идеал, Стандарт и Real. Оборудван е с визуален календар, който ще ви подсеща за навременната му подмяна, след изчерпване на пречистващия му капацитет. Работният живот на този модел е 170 литра, след което филтрацията става неефективна.

Моля, следвайте инструкциите, посочени от производителя за безопасна смяна на филтрите за пречистващи кани.

Капацитет на филтъра
170 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

79.90лв.

11.50лв.

17.90лв.

15.90лв.