• B200

B200

  • 39.90лв.
Ако използвате компактната приставка за пречистване на чешмяна вода Модерн на Fresh Water, то в даден момент ще се наложи да замените изчерпания филтър с нов филтърен модул. За целта ви е нужен филтър В 200, който има дълъг работен живот и голям капацитет на пречистване. Ние ви предлагаме комплект от два броя филтърни патрона от въпросната серия.

Благодарение на патентования пълнеж от влакнести и гранулирани адсорбенти, филтърът се отличава с невероятна прецизност на пречистване. Фибро влакната и гранулите са изпечени в карбонов блок посредством революционна DFS технология. Плътната структура ефективно премахва практически всички вредни примеси от водата.

Тази компактна пречистваща система се монтира директно на смесителния кран, без да заема от оскъдното пространство. С нея си гарантира питейна вода с отлично качество – без утайки, миризми и опасни за здравето механични и химични примеси.Капацитетът на филтриране на системата Модерн е около 1.2 литра в минута.

Животът на филтърния модул също е максимално дълъг – 4 000 литра, след което е необходимо да бъде заменен с нов. Поради специфичната структура на модул В 200, се очаква понижаване на водното налягане в периода на филтриране. Комплектът е рентабилно и практично решение. С 2 броя филтри на значително по-ниска цена осигурявате спокойствие на цялото си семейство за един дълъг период от време.

Капацитет на филтъра
4 000 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

79.90лв.

15.90лв.

99.00лв.

27.99лв.