• B25, 3 броя

B25, 3 броя

  • 32.90лв.
  • 19.90лв.Използвайки кана Fresh Water или разработка на друг бранд, нещото, за което трябва да помислите, е редовната подмяна на амортизирания филтърен модул. Ние ви предлагаме икономична опаковка от 3 броя универсални филтри В 25, защото в комплект е много по-изгодно и удобно.

Капацитетът на пречистване на филтрите В 25 е 200 литра вода, което означава, че всеки месец трябва да се снабдявате с нов филтриращ елемент. Избирайки готовата окомплектовка, грижата по набавяне на нов филтър отпада за минимум 3 месеца. Защо да оборудвате каната си именно с този модул? Защото е съвместим с широка гама продукти, включително на други марки с Maxtra Fit отвор.

Филтърът залага на уникалната патентована Aqualen сорбционна смес, която премахва почти всички налични утайки, миризми и химикали от питейната вода. Каните Fresh Water са снабдени с механичен брояч, който показва оставащия капацитет на филтърния модул. Без него би било невъзможно да се определи с точност кога е необходима замяна, а такава трябва да се прави навреме, за да се гарантира максимална ефективност на пречистване.

Филтърът е съвместим с кани: Аметист, Джаспър Агат, Тайм, Орион и продукти на други производители, използващи филтрите Brita Maxtra. Моля, следвайте стриктно указанията за смяна на модула, описани в инструкциите. Филтърът е предназначен единствено за филтриране на чешмяна вода. Силно замърсени течности извън ВиК мрежата е нежелателно да се използват за битови нужди.

Капацитет на филтъра
170 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

29.90лв.
18.90лв.

34.90лв.

169.90лв.

350.00лв.