• B25, 6 броя

B25, 6 броя

  • 59.90лв.
Филтърният модул В 25 на Fresh Water осъществя бързо и ефективно пречистване на питейната вода от хлор и неговите органични съединения, премахвайки напълно неприятния му вкус и аромат. Използвайки уникален по рода си влакнесто-гранулиран сорбент, патентован под името Aqualen, модулът елиминира еднакво успешно механични и химични замърсявания.

Конкретният филтърен модул е изключително необходим на хората, използващи различни видове филтриращи кани, включително на други марки, съвместими с филтрите Brita Maxtra. Поради тази причина, ние го предлагаме в икономична опаковка от цели 6 броя. Тя ще покрие нуждите ви за период от поне 6 месеца.

Ефективността на всеки филтърен модул от комплекта е 200 литра, така че неговата подмяна е необходимо да се прави веднъж месечно, при ежедневно използване. Тъй като е практически невъзможно да се следи оставащия живот на филтъра, каните Fresh Water са оборудвани с механичен брояч, показващ моментното му състояние.

След изчерпване на работния му ресурс, филтърът става неефективен, затова навременната му подмяна е задължителна. Купувайки комплект от шест филтърни модула В 25, вие си осигурявате винаги чиста, бистра и приятна на вкус вода, пречистена от ръжда, тиня, хлор, пестициди и дори тежки метали.

Моля, следвайте стриктно инструкциите за подмяна на филтърните модули, за да избегнете тяхното повреждане и замърсяване. Моделът е съвместим с кани: Аметист, Джаспър Агат, Тайм, Орион и др.

Капацитет на филтъра
200 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

37.90лв.

11.50лв.

29.90лв.
18.90лв.