• B25

B25

  • 11.90лв.
В 25 е универсален заменяем филтър, съвместим с широка гама пречистващи кани Fresh Water, както и с универсални овални Maxtra кани и разработки на други производители от UK, EU и USA. Благодарение на уникалната си структура, филтърът пречиства ефективно най-често срещаните замърсители в питейната вода.

Оборудвайки филтриращата кана с този филтърен модул, вие ще подобрите цвета, аромата и вкусовите качества на водата, елиминирайки голяма част от механичните замърсители и хлорни съединения от нейния състав. Ако водата във вашия регион е с лошо качество, вие сте изправени пред дилемата да купувате ежедневно бутилирана вода за нуждите на своето семейство, или да закупите една от чудесните кани Fresh Water.

Всяка кана на марката се доставя в комплект с универсален филтър, какъвто е В25. Той има фиксиран капацитет на пречистване, след което е необходимо изчерпалия капацитета си филтър да се замени с нов със същите или с още по-добри характеристики. B25 осигурява надеждна защита срещу много скрити заплахи от чешмяна вода благодарение на уникалната патентована сорбционна смес с Aqualen.

Той демонстрира по-пълно пречистване в сравнение с други филтри за вода, налични на пазара. Капацитетът му на пречистване е 200 литра. Използван в едно средно по численост домакинство, това означава, че към подмяна ще бъде нужно да се прибягва ежемесечно. Каните, съвместими с филтър В25 са: Аметист, Джаспър, Тайм, Орион и др.

Характеристики:

  • Живот на филтъра: 200 L (52 галона)
  • Замяна: месечно
  • Температура на водата: от +5 до +40 ° C
  • Материал: пластмаса без BPA
  • Филтриращи компоненти: Активен въглен, йонообменна смола, Aqualen Fiber
Капацитет на филтъра
200 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

4.50лв.

69.90лв.

179.00лв.

230.00лв.