• B5

B5

  • 12.90лв.
В5 е заменяем филтър, съвместим с широка гама филтърни кани Fresh Water. С него са оборудвани болшинството от каните на марката, тъй като той осигурява ефективно пречистване на питейната вода от повечето вредни примеси. Модулът оказва и леко омекотяващо действие, което го прави подходящ за райони с умерено твърда вода.

Премахвайки хлор, кал и ръжда, филтърът ефективно и видимо подобрява цвета, вкуса и аромата на чешмяната вода. Специалната му структура го прави ефективен в понижаване количеството на вредните химикали, както и значителна част от варовиковите отлагания. Препоръчваме да използвате кана, оборудвана с В5, за да омекотите водата за готвене и тази, която наливате в кафемашини, термо-кани и др.

Разработен по иновативна технология на Fresh Water, филтърния модул Б5 е с по-дълъг работен живот от болшинството свои аналози на други производители. Капацитетът му на пречистване е 300 литра, след което пречистването става неефективно. Необходима е незабавна подмяна.

За да знаете кога е точният момент за подмяна на амортизирания филтърен модул, всеки филтър на марката е оборудван с механичен брояч, осъществяващ удобно календарно напомняне. С всяко наливане на вода в каната, броячът ще отбележи оставащите цикли на пречистване. В5 е съвместим с каните Атлант, Прованс, Престиж и с разработки на други производители.

Следвайте стриктно инструкциите за безопасна подмяна на филтърните модули.

Капацитет на филтъра
300 литра

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Лесна поръчка
   Телефон*  
Email*
       


Поръчай

Най-купувани

15.90лв.

19.90лв.

59.99лв.

15.90лв.