Филтри за монтаж към крана


МОДЕРН
МОДЕРН

Модерн е филтър с активен въглен от ново поколение. Той служи като смесителна батерия, през която протича питейната вода. Преминавайки през филтъра, водата се пречиства от твърди частици, химикали и микроорганизми. В зависимост от избраната модификация на филтъра, е възможно и омекотяване на умерено варовита вода. Модерн е с най-голям ресурс и производителност в своята категория, а в същото време е един от най-малките като размер. Използвайки комбинация от влакнести и гранулирани адсорбенти, той премахва 99% от познатите замърсители изцяло по механичен път. За разлика от други пречистващи системи, филтърният смесител за вода не използва химични пречистващи агенти. Подходящ за всяка кухненска мивка, тъй като не се изисква сложна инсталация. Инсталира се директно върху смесителната батерия на кухненската мивка. По желание можете да оборудвате и чешмата в банята с модерния и компактен филтърен модул. Скоростта на пречистване на Modern е 1 – 1.2л/мин., а работният му капацитет - 4000л. Филтърът се предлага заедно с комплект заменяеми филтри Fresh Water, използващи уникална комбинация от влакнести и гранулирани адсорбенти за ефективно премахване на всички вредни примеси от водата, както и за нейното умерено до средно омекотяване. Идеален за райони със средна твърдост на водата, с цел ограничаване на варовиковите отлагания по битовите уреди и съдове, Характеристики: Работен капацитет: 4000L Скорост на филтриране: 1.0-1.2 L / мин Размери: 13.5 x 95.0 x 58.0 см ..

79.90лв.

ТОПАЗ
ТОПАЗ

Топаз е стилна приставка за смесителен кран, изпълняващ ефективно функцията на пречистващ филтър с активен въглен. Подходящ за всякакви приложения. С него можете да оборудвате кухненската си мивка, както и смесителите в бани, работни помещения и др. Благодарение на наличния превключвател, можете да избирате между два работни режима – пречистване и без пречистване. И този филтър, както и останалите иновативни разработки на Fresh Water използва комбинация от влекнести и гранулирани адсорбенти, които имат невероятен абсорбиращ капацитет. Те усвояват както твърди частици (кал, песъчинки, ръжда и полени), така и хлорни съединения, варовикови наслоявания и тежки метали. Специалната филтърна мембрана, включваща влакнести и гранулирани адсорбенти е изпечена в карбонов блок, посредством иновативна DFS технология. По този начин ефективно се премахват вредните примеси от питейната вода. За да използвате Топаз не са ви нужни специални умения и професионални инструменти. Той се монтира директно към смесителния кран, без значение дали е с външна или вътрешна резба. Многостепенния пречиствател се предлага заедно с комплект филтърни патрони, предназначени за последваща обработка на водата в домашни условия. Филтърният модул е произведен съгласно съвременната композитна блокова технология, и е предназначен да пречиства тежки метали, хлор, органични примеси и да премахва неприятния мирис и вкус от чешмяната вода. Технически характеристики: Капацитет на филтъра: 750L Скорост на филтриране: 0.3 L / мин Размери: 5.8 x 9.5 x 13.2 cm Допълнителни функции: календар за оставащия капацитет на филтъра ..

29.90лв.Домашните системи за пречистване на чешмяна вода, които се монтират към крана на смесителна батерия, са елегантно решение с огромни възможности. Иновациите на Fresh Water са най-ефективният, а същевременно и финансово достъпен начин да си осигурите защита от замърсителите, обитаващи водопроводната мрежа във вашия град. Те са дългосрочно и рентабилно решение.

Причини да заложите на тях?

Едва ли е нужно да ви убеждаваме в ползите, които си осигурявате, снабдявайки се с пречистващ филтър за чешма от серията Модерн или Топаз. На първо място, тези филтри са изключително компактно и удобно приспособление. На практика системата се състои единствено от филтър, облечен в пластмасов корпус, който се монтира лесно към смесителната батерия. Толкова лесно, че можете да го направите сами.

И двата модела, присъединяващи се към чешмата в дома ви имат много елегантна визия, вписваща се чудесно в модерния дом. Те не заемат почти никакво място, така че няма да пречат на домакинските операции, когато се монтират на крана на кухненската мивка. Свързването им към водоизточника става за секунди, без нужда от инструменти. Това ги прави мобилни и лесно преносими на вилата и на местата, където е нужна чиста питейна вода.

Капацитетът им на пречистване е изключително висок. Той се базира на вложения филтърен модул, който при системата Модерн е с възможност да пречисти до 4000 литра вода. Това означава, че подмяната му следва да се прави максимум веднъж годишно. Следователно разходите за допълнителни консумативи са минимални.

Топаз е друго компактно и нискобюджетно решение с миниатюрен, ергономичен дизайн. Монтажът при него е още по-прост и безпроблемен, но не се заблуждавайте – възможностите му са огромни. Имайте предвид, че не всеки филтър за вода за чешма ще ви предложи ефективността, характерна за нашите системи. Те използват последните ни иновации, което им позволява да се справят с лекота с всички възможни замърсители.

Чистота, бистър цвят, приятен вкус и аромат

Филтрите, монтиращи се върху крана са базирани на последните ни технологични разработки. Една от тях е CarbFiber Block (CFB) технологията, използваща активен въглен от кокосови черупки, пресован до миниатюрни гранули. Плътната блок-мембрана улавя всякакви механични примеси – утайки, пясък, ръжда, без да забавя драстично потока на водната струя. Скоростта на пречистване при Модерн е 1-1.2 литра в минута.

Друга революционна разработка на Fresh Water е уникалното йонообменно влакно Аквален, което понижава излишната твърдост и увеличава скоростта на филтрацията. Сребърните йони, фиксирани на повърхността на Аквален мембраната, унищожават не само бактериите, но и токсичните химикали, хлор и дори тежки метали.

За изработката на влакната Aqualen е използвано сребро в активната му форма. Чрез него се активира процес на йонизация, при който се обезвреждат дори пестицидите и нитратите, проникнали от почвата във водите, използвани за битови нужди. Филтърът ще ви помогне да се преборите с варовиковите натрупвания по стените на домакинските съдове и някои уреди.

В заключение ще подчертаем отново, че с воден филтър за чешма от нашата колекция, вие не харчите, а спестявате средства. Само помислете колко плащате за бутилирана вода, с която да отговорите на нуждите на своето семейство. Като състав и качество тя не е по-различна от тази, която ще потече от чешмата в дома ви, когато я оборудвате с една от страхотните ни филтърни системи.