ᐉ Хорека Услуги • Филтриращи Системи За Вода Под Наем | Fresh Water

УСЛУГИ ХОРЕКА

Отдаване Под Наем

Освен да закупите един от нашите продукти, Fresh Water ви дава възможност да намете филтрираща система за питейна вода.

Fresh Water Ви дава възможност да увеличите приходите си, като същевременно ви спестява време. Вече не е нужно да поръчвате, складирате и охлаждате бутилки с вода. Нашите професионални филтриращи системи за питейна вода, произведени в Италия, се свързват директно към водопреносната мрежа, като използват иновативни и модерни технологии за пречистване, дезинфекция и охлаждане на водата.

Така вие разполагате с неограничено количество студена, газирана и вода със стайна температура с неповторимо качество и вкус. Високата производителност ( до 280 литра на час студена, натурална или студена газирана вода на 4 ° С), контролирано дозиране на фиксирани количества вода и възможността да пълните до три бутилки едновременно са само част от предимствата им.

В комбинация със стилните стъклени бутилки с италиански дизайн за многократна употреба, брандирани с вашето лого, вие внасяте допълнителен стил и същевременно повишавате добавената стойност на предлаганата от вас вода.

Част от нашите Продукти

Заяви Безплатна Консултация

Чудите се кой е правилния вариант за вас? Ние ще ви помогнем в избора. Попълнете формата за контакти и ние ще се свържем с вас!

Call Now Button