Филтриращи системи за вода предназначени за ХоРеКа

Fresh Water Ви дава възможност да увеличите приходите си, като същевременно ви спестява време. Вече не е нужно да поръчвате, складирате и охлаждате бутилки с вода. Нашите професионални филтриращи системи за питейна вода, произведени в Италия, се свързват директно към водопреносната мрежа, като използват иновативни и модерни технологии за пречистване, дезинфекция и охлаждане на водата.

Така вие разполагате с неограничено количество студена, газирана и вода със стайна температура с неповторимо качество и вкус. Високата производителност ( до 280 литра на час студена, натурална или студена газирана вода на 4 ° С), контролирано дозиране на фиксирани количества вода и възможността да пълните до три бутилки едновременно са само част от предимствата им.

В комбинация със стилните стъклени бутилки с италиански дизайн, брандирани с вашето лого, вие внасяте допълнителен стил и същевременно повишавате добавената стойност на предлаганата от вас вода.

Заяви Безплатна Консултация

Чудите се кой е правилния вариант за вас? Ние ще ви помогнем в избора. Попълнете формата за контакти и ние ще се свържем с вас!