Системи с отделна батерия


КРИСТАЛ
КРИСТАЛ

Филтърът с активен въглен Кристал е ключов компонент от домашната ви пречистваща система за питейна вода. Със съвсем компактен дизайн, той по никакъв начин не страда от по-нисък капацитет на работа, в сравнение с по-масивните модели. Благодарение на иновациите на Fresh Water, е възможно да се постигне невероятна ефективност на пречистване на водата, макар и с помощта на мини пречиствателна станция. Диапазонът на действие на Кристал е огромен. Той елиминира от водата различен вид вредни примеси – от хлор и неговите органични съединения, до тежки метали, микроби, пестициди и твърди частици. Същевременно карбоновият блок с Аквален фибровлакна има значително по-дълъг експлоатационен живот от останалите филтри, разработени за битови нужди. Технологията Click and Turn, пък улеснява максимално подмяната на изчерпания филтърен модул. Не само не са ви нужни специални инструменти за изпълнение на операцията, но и техническата реализация е изпълнена така, че да се избегне разпространение на микроби. Филтърът се подменя заедно с корпуса, без разглобяване. С увеличеното съдържание на сорбента, филтърните модули Кристал имат по-голям работен капацитет, което означава, че периодите на подмяна са с много по-дълъг интервал. Интелигентният контролер, с който е оборудвана филтриращата ви система, ще ви подава непрекъсната информация относно оставащия срок на активност на модула. Препоръчваме да подменяте навреме филтърния модул, защото след неговото изчерпване, системата остава неефективна...

159.90лв.

КРИСТАЛ А
КРИСТАЛ А

Кристал А е ново поколение филтриращ модул, осигуряващ непрекъснато налична чиста питейна вода. Филтърът е ключов компонент за ефективността на пречистване, ето защо винаги трябва да се избират висококачествени продукти, каквито са тези на Fresh Water. При този модел имаме не само бързина, но и невероятна прецизност на филтрацията. Благодарение на иновативните разработки на компанията, модулите от серията Crystal са значително по-удобни и лесни за употреба от всички други настолни филтри, предлагани на съвременния пазар. Поради увеличеното количество адсорбент, филтърът превъзхожда всички останали подобни продукти както по отношение на качеството на филтрацията, така и с по-дългия си работен живот.. Капацитетът на пречистване на този модел е 8000 литра, което означава, че подмяната му следва да се изпълнява средно на около 12 месеца. По този начин си спестявате не само време и усилия, но и финансов ресурс. Важно е да уточним също, че смяната на изчерпания филтър Кристал А е невероятно лесна и бърза. Благодарение на специалния вид крепежи, не се изискват специални инструменти за целта. Всеки филтърен модул на Fresh Water се подменя заедно с корпуса. Така се елиминира рискът от замърсяване на системата, защото все пак целта е да се отделят микробите и вредните вещества в природната течност. Crystal A се справя без проблем с утайки, ръжда, хлор, пестициди, неприятни миризми и тежки метали. За да работи на пълен капацитет, оптималното водно налягане трябва да бъде: 0.63 MPa (6.5 атм.). Характеристики: Работен капацитет: 8000L Период на подмяна: на всеки 12 месеца Скорост на филтриране: 2.5л/мин. Размери: 26.0 x 9.0 x 35.0 см Заменяеми патрони: K2, K3, K7 Работна температура на водата: +5 / + 38 ° С ..

139.90лв.

КРИСТАЛ ЕКО
КРИСТАЛ ЕКО

Микрофилтрационният модул Кристал Еко осигурява непрекъснато и прецизно пречистване на питейната вода. Той елиминира почти напълно наличните във водопроводната система микроби, утайки, тежки метали, суспендирани частици, ръжда и тиня. Филтрите от серия Crystal превъзхождат всички останали подобни продукти с по-компактния си дизайн. Същевременно количеството на сорбционния пълнеж е същото, както при 10 инчовите традиционни модули. Иновациите на Fresh Water позволяват на филтърните компоненти да бъдат по-ефективни в абсорбацията на вредните примеси във водата, и в същото време да имат значително по-дълъг работен живот. При този модел отново имаме заложен капацитет на филтриране 8000 литра, което означава, че смяната на модула ще трябва да се прави само веднъж на всеки 12 месеца. Корпусът на Кристал Еко е проектиран така, че да издържи на високо налягане на водата. Макар конструкцията му да е пригодена за максимално лесна подмяна, е почти невъзможно да се извади случайно по време на работа. Всички части на филтърния блок са изработени от материали, класифицирани като безопасни при контакт с храна и течности. Кристал Еко осигурява 100% филтриране на водата без химикали, благодарение на ултрафилтрационната мембрана от кухи влакна. Мембраната премахва частици с размер до 0,1 микрона. Бактериите и вирусите са значително по-големи, което позволява да се отстранят физически, без употребата на вредни химични добавки. Това го прави перфектно решение за хора с алергии, малки деца, възрастни хора и хора чувствителна храносмилателна и имунна система...

179.90лв.

КРИСТАЛ Н
КРИСТАЛ Н

Кристал H е филтърен блок с мини дизайн, но не по-малка ефективност на пречистване от тази на други, по-масивни модули от същия вид. Скоростта на филтриране е 2.5 литра в минута, а работният му капацитет – 6000 литра. Това означава, че подмяната му с нов ще трябва да се прави само веднъж годишно, което пести не само усилия, но и пари. Различното при този представител на серия Кристал на Fresh Water, е леко омекотяващото водата действие. „H” е подходящ за райони с умерено твърда вода, където, освен че ще помогне за елиминиране на всички вредни за здравето замърсители, ще намали и варовиковите отлагания по домакинските уреди и съдове. Ефикасното филтриране напитейната вода при филтрите от серия Crystal се дължи на по-високото количество сорбционен пълнеж и революционната по своята структура филтърна мембрана. Тя се състои от кухи влакна, което ѝ позволява да улавя твърди частици с големина до 0.1 микрона. Дори бактериите и вирусите са с по-голям размер, така че филтрацията залага изцяло на механичния метод, вместо на опасни за здравето химикали. Технически характеристики: Капацитет на пречистване: 6000 литра Подмяна на патрона: на всеки 12 месеца Скорост на филтриране: 2.5л/мин Размери: 26 x 9 x 35 см Тегло: до 3 кг Съвместими резервни патрони: K3, KH, K7 Максимално работно налягане на водата: 0.63 MPa (6.5 атм.) Температура на водата: +5 ... + 38 ° С ..

169.00лв.

КРИСТАЛ СОЛО
КРИСТАЛ СОЛО

Соло е най-малкият заменяем филтърен модул от серията Кристал на Fresh Water. Той е оборудван с отделен кран, така че да може да се използва в жилищата, без да усложнява и натоварва допълнително оскъдното жилищно пространство. С него си осигурявате винаги налична, перфектно пречистена вода на невероятно изгодна цена. Кристал Соло се откроява със стилен и модерен дизайн, съвместим с интериора на всяка съвременна кухня. Корпусът му е изработен от 100% екологично чисти материали. Стилното покритие, както и здравата пластмаса (хомополимер от полипропилен) са класифицирани като напълно безопасни за здравето. Материалът е рециклируем, а технологията на производство гарантира дълготрайна работа. Освен че заема минимално пространство, Соло почиства питейната вода от хлор и органичните му съединения по абсолютно безопасен начин. Благодарение на специалната структура (кухи влакна) на филтърната мембрана, филтърът улавя замърсители с размер под 0.1 микрона – по-малки от дори най-малките микроорганизми. Въпреки това се препоръчва пред-третиране на водата за премахване на седиментни замърсявания. Специалната конструкция на филтъра го прави лесно сменяем, без нужна от специални инструменти. В същото време, здравината на захващане е гарантирана. Случайно изваждане под силно налягане на водната струя е невъзможно. Подмяната на изчерпания филтър е лесна и бърза процедура. Технически характеристики: Капацитет на пречистване: 4000 литра Подмяна: на всеки 6 месеца Скорост на филтриране: 1.5 L / мин Размери: 9.0 x 34.1 см Тегло: не повече от 1,2 кг Съвместим с резервен патрон: K2 Максимално работно налягане на водата: 0.63 MPa (6.5 атм.) ..

89.90лв.

ФАВОРИТ
ФАВОРИТ

Сред различните системи за филтриране на питейна вода от типа „под мивката”, Фаворит е най-надеждната и устойчива, а също и с висок работен капацитет. Корпусът от неръждаема стомана е предназначен за дългосрочна работа. Тялото на филтъра е защитено от корозия и механични повреди. Този модел издържа налягане от 20 атм. Благодарение на специалната си филтърна композиция, Фаворит осъществява дълбоко пречистване на водата, премахвайки от нея твърди частици, хлор и други химични съединения, а също и до 99.9% от познатите днес вируси и микроби. Сред всички пречистващи системи от конкретния вид, тази е с най-дълъг работен цикъл – 12 000 литра. Освен елегантна визия, съвместима със съвременния жилищен интериор, филтърът ще ви спечели и с лесния си монтаж и поддръжка. Дори на труднодостъпни места, монтирането се изпълнява за броени минути. Смяната на филтриращия модул също е невероятно опростена. Сменя се целия корпус, за да се елиминира рискът от допълнително замърсяване. Favorite на Fresh Water премахва без остатък всички замърсители в питейната вода, но същевременно запазва нейната естествена минерализация. По този начин осигурявате на себе си и своето семейство максимално здравословна природна течност. Възможно най-близка по свойства и състав до тази от чистите естествени извори. Технически характеристики: Капацитет на филтъра: 12 000L Подмяна: на всеки 18 месеца Скорост на филтриране: 2.5 L / мин Размери: 18 x 20 см Тегло: не повече от 3.9 кг Предлага се с филтриращ модул: B150 ..

249.00лв.Сред пречистващите ни системи с отделна батерия ще откриете решение на редица проблеми с питейната вода. Замърсители от всякакъв вид, утайки, хлор и варовик нямат никакъв шанс срещу домашните ни инсталации. Разработките от тази категория са по-познати като инсталации „под мивката”, които са самостоятелна пречистваща станция, предназначена изцяло за битови нужди.

Причини да заложите на тях?

Има редица причини да оборудвате дома си със собствена филтрираща система за питейна вода с отделен кран, но най-основателната е грижата за собственото ви здраве. Факт е, че екологичното състояние на нашата планета е изключително влошено, а това включва и естествените водоизточници, водоснабдяващи малки и големи населени места.

Проблемът се задълбочава и от лошото състояние на водопроводните мрежи в страната ни. Остарелият и амортизиран водопровод крие редица рискове за здравето, защото позволява до чешмата ви да достигнат не само бактерии и други патогени, но и ръжда, кал, тежки метали, пестициди, петролни продукти и варовикови отлагания.

Хлорирането на водата с цел превенция на вирусни и стомашно-чревни инфекции не допринася за качеството на питейната вода. Напротив, ароматът и вкусът на хлора влошават качеството на вашите напитки и храни, а да не говорим, че този дезинфектант не е напълно безвреден. И така. Защо да изберете точно нашите системи с отделна батерия, а не друго решение?

Еднокомпонентните и трикомпонентните системи от серия Кристал ви дават неограничен достъп до прясна питейна вода. Разполагайки със собствен кран, през който водата протича, след като бъде филтрирана, те ви осигуряват и удобство. Важно е да се знае, че водното налягане спада, когато природната течност преминава през филтърните модули. Отделния кран ви оставя свободна батерия за по-непретенциозните битови нужди.

Нашите системи, включително най-крупните разработки са с компактен размер, за да не заемат излишно пространство в дома ви. Лесно достъпни са, така че подмяната на филтрите да не ви затруднява по никакъв начин. Филтърните модули се подменят веднъж годишно, без нужда от специални инструменти и особени умения. Наличният към системата брояч ще ви държи в течение за оставащия капацитет на филтъра.