ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ FRESH WATER


КАКВО БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРАВИ ЕДИН ДОБЪР ФИЛТЪР ЗА ВОДА?Да извлича дори и най-малките количества вредни замърсявания от водата през цялото време на годност на филтъра

Да осигурява надеждна защита в краткросрочни непредвидени проблеми с водата.

Да не добавя към водата вредни, за човешкия организъм, примеси.

Да бъде лесен и удобен за употребаНАКРАТКО ЗА КОМПАНИЯТА

Компанията Аквафор е основана през 1992г. с основна цел – производство на филтри за пречистване на вода. Благодарение на перфектния си изследователски и технически екип, нашата компания разработва собствени, много по-ефективни технологии за пречистване на вода. Аквафор днес е международна компания със собствени производствени филиали и центрове за проучване в Естония, Германия, Русия, САЩ и други страни. От филтриращите ни системи днес се възползват над 13.5 милиона домакинства в 35 страни по света. Благодарение на нашите иновации, чистата питейна вода е максимално достъпна за всеки.ПОДХОДЪТ НИ КЪМ НИРД

Проблемите, с които трябва да се справи един филтър за вода не са никак малко – екологичното състояние на планетата, стари водопроводни мрежи, чести аварии. За да гарантираме на 100% вашето здраве, ние създадохме филтрите за вода Fresh Water, които успяват да елиминират недостатъците на традиционните филтри. Въпросите, които ни помогнаха да създадем един изключително ефективен продукт не бяха никак лесни: как да пречистим всяка водна капка, като извлечем тежките метали? Същевременно трябваше да намерим начин да подобрим ефективността, увеличавайки в същото време експлоатационния период на филтъра. С провеждането на задълбочени проучвания и стотици експерименти, ние успяхме да разработим технология, по която да произвеждаме надеждни, устойчиви и ефективни филтри за вода, които са същевременно лесни за употреба в реални условия.ТЕХНОЛОГИИТЕ НА АКВАФОР

DWAY — ОПТИМАЛНА МИНЕРАЛИЗАЦИЯ

Технологията DWAY за оптимална минерализация на водата позволява в пречистената вода да се внесат важни минерали като калций и магнезий в естествената им форма. Благодарение на нея, пречистената с DWM системата вода е обогатена с балансирана комбинация от минерални елементи с концентрация от 0.2 до 0.5 мг.

CFB / КАРБОНБЛОК С АКВАЛЕН ВЛАКНА

Филтриращите модули, изработени по технологията CFB / CarbFiber Block/ са значително по-ефективни и устойчиви, дори когато се използват за пречистване на силно замърсена вода. Карбоновият блок с Аквален фибро влакна удължава драстично живота на филтъра на вашата пречистваща система.

ТЕХНОЛОГИЯ „НАТИСНИ И ЗАВЪРТИ“

Технологията „Натисни и завърти” има за цел да улесни подмяната на филтрите за вода Fresh Water. За да подмените използвания филтър на своята DWM система не са ви нужни технически средства и познания.

УСЛУГА ЗА БЕЗОПАСНА РАБОТА (HSS)

Технологията Hazard Safe Service позволява филтрите да се подменят по максимално лесен и безопасен начин – заедно с опаковката. Така се изключва възможността натрупаните замърсители да влязат в контакт с филтъра. HSS ви гарантира винаги чиста и полезна за здравето ви вода.

АКВАЛЕН

Материалът Аквален е патентована от нас фибърна материя, представляваща важна част от конструкцията на филтърните ни модули. Благодарение на хидрофилните си свойства Аквален ефективно понижава концентрацията на тежки метали като мед, олово, желязо, живак и радиоактивни изотопи във водата.

WWT / ВОДО-ВОДЕН РЕЗЕРВОАР

Водо-водният резервоар ви позволява да спестите до 9000 литра вода и да намалите оперативните си разходи с 50% годишно. Тази иновация позволява да се намали размерът на филтриращата система за питейна вода и да се елиминира нуждата от допълнително оборудване.

ICM / ИТЕРАТИВНО КОМПЮТЪРНО МОДЕЛИРАНЕ

Технологията ICM е базирана на интерактивно компютърно моделиране, помагащо да изберат най-добрите материали и дизайн на продуктите Fresh Water. Симулацията позволява да се тестват основните характеристики на филтрите, най-важни от които са еластичността и устойчивостта.

ДИНАМИЧНА ФИКСАЦИЯ НА СРЕБРОТО

Технологията за динамична фиксация на среброто позволява за първи път да се използват йоните на активно сребро за пречистване на водата. Като част от филтърния модул - добавени към влакната на Аквален, сребърните йони се борят успешно с всички бактерии и вредни микроорганизми.

ИЗОТРОПНА АДСОРБЦИОННА МАТРИЦА

Изотропната адсорбционна матрица е технология, позволяваща всяка капка вода да се пречисти по най-фин начин. Благодарение на нея, водната струя се разпределя равномерно във филтриращия модул. Това помага да се избегне образуването на разхлабени участъци, през които да премине дори минимално количество непречистена вода.СЕРТИФИКАТИ

Ние използваме висококачествени материали на водещи световни производители (BASF, John Guest, Mitsubishi, Purolite и т.н.) и следим качеството на нашите филтри на всеки етап от производството. Аквафор се подлага на ежегодно сертифициране съгласно стандарта ISO 9001, а нашите филтри са сертифицирани от NSF и LGA.